OVER ONS

Leissner & van der Molen is er voor organisaties die hun financiële processen willen verbeteren. Zodat u weet dat waar u voor betaalt ook écht klopt. Kunt u zich weer focussen op groei.

Juri Leissner

Juriaan Leissner MCC

“Als je niet beter wil worden stop je met goed zijn”.  Dat is één van mijn drijfveren zowel zakelijk als privé.

Na ruim twintig jaar ervaring te hebben opgedaan in diverse leidinggevende- en staffuncties bij een grote verzekeraar en na afronding van mijn Masterstudie Culture & Change ben ik in het diepe gesprongen en heb ik in 2018  samen met Roeland het bedrijf Leissner & Van der Molen opgericht.

Dit omdat het mij enorm veel plezier geeft om vanuit een eigen visie andere organisaties te helpen. Dit vanuit mijn expertise op het vlak van fraudebestrijding en procesverbetering. Vooral op de onderdelen Beleid & Awareness. Een proces is per definitie kwetsbaar voor fouten en misbruik. Ik hou ervan om hiervoor maatwerkoplossingen te bedenken die leiden tot een zo optimaal mogelijk resultaat.

Buiten mijn werk houd ik mij vooral bezig met mijn gezin; mijn vrouw en een snel opgroeiend  koningskoppel. Ook sport heeft een prominente plaats. Niet alleen coach & train ik het voetbalelftal van mijn zoon ook ben ik zelf een fervent hardloper. Zo heb ik meerdere marathons gelopen in Rotterdam en Berlijn en heb ik ook 4x mee mogen doen aan de RopaRun. Hierbij stonden naast het hardlopen ook de goede doelen centraal.

Roeland van der Molen LLM

Sinds 2008 ben ik werkzaam in de financiële dienstverlening. In de afgelopen tien jaar heb ik mij ontwikkeld tot een allround number cruncher. Ik heb ervaring binnen verschillende domeinen van de waardeketen: Change & IT, Operational Risk en Product- & Procesmanagement zijn voor mij bekend terrein. In die periode heb ik de Postacademische Opleiding Data & Business Analytics met succes afgerond.

Passie, vernieuwing en mensgerichtheid zijn hierbij mijn belangrijkste drijfveren. Mijn kerncompetenties zijn doelgericht samenwerken, complexe materie begrijpelijk presenteren en datagedreven beslissingen nemen.

Binnen Leissner & Van der Molen is onze Insights & Analytics dienstverlening mijn belangrijkste aandachtsgebied. Het geeft een kick om met behulp van data misbruik te onderscheiden van onbedoelde fouten. Fraudebestrijding vind ik sexy en mijn enthousiasme daarvoor deel ik graag met anderen. Ik coach graag collega’s en hou ervan om een goede werksfeer te creëren; daarom werk ik het liefst in teams. Als collectief kun je veel meer bereiken dan de som der delen.

Ook buiten mijn werk wil ik allround zijn. Mijn gezin vormt daarin de hoeksteen. Sportief leg ik mij toe op de (kortere) triathlonafstanden. Minder sportief drink ik graag een (speciaal) biertje met vrienden of geniet ik van een avondje binge watching op de bank. Er gaan helaas maar 24 uur in een dag.

Roeland van der Molen