Leissner & Van der Molen en CED werken samen

Vorige week hebben Leissner & Van der Molen & CED de handen ineen geslagen.  Zien we aanleiding om een (intern) onderzoek te starten naar misbruik of fraude? Dan zal CED Forensic dit onderzoek voor haar rekening nemen.

CED is marktleider voor schadeherstel, experts en afwikkeling. Zij is met 1500 medewerkers in veertien landen actief en werkt o.a. voor verzekeraars, overheden en leasemaatschappijen.

Waarom samenwerken?

De samenwerking is een verlengstuk van ons werk. Leissner & Van der Molen helpt organisaties om minder kwetsbaar te zijn voor fouten en fraude. Onze Quick Scan, Insights & Analytics en E-learningmodules verhogen fraudebewustzijn en alertheid op misbruik.

Hierdoor komen veel meer verdachte gevallen naar boven die de moeite van het onderzoeken waard zijn. Dit vergroot weer de behoefte naar capaciteit om individuele onderzoeken naar misbruik of fraude uit te voeren. Dat is zeer specialistisch werk en laten we altijd over aan de experts.

Meerwaarde

De samenwerking met CED Forensic heeft daarom meerwaarde op drie vlakken:

  1. Specialisten voor specialistisch werk: zorgvuldig, discreet en compliant met wet en regelgeving;
  2. Altijd een expert beschikbaar als een (individueel) onderzoek nodig is. Zo smeed je het ijzer als het heet is.
  3. Mogelijkheid op een meldingsproces on demand door uitbesteding van een fraudeloket en bijbehorende begeleiding. Erg makkelijk en betaalbaar.

Hoe kwetsbaar is jouw proces?

Wil jij weten waar jouw belangrijkste proces kwetsbaar is voor fouten, fraude of misbruik? En welke verbeteringen van meerwaarde zijn?  Dan is onze Quick Scan een goede keuze. Dit is een in-house analyse die:

  • Inzicht geeft in processen die kwetsbaar zijn voor fouten en fraude;
  • Gebaseerd is op een holistische kwalitatieve en kwantitatieve aanpak;
  • Een solide basis biedt voor verdere stappen;
  • Gerichte aanbevelingen biedt voor directe verbetering.

Hieronder vind je enkele screenshots die een indruk geven van het Quick Scanrapport:

Nieuwsgierig naar de meerwaarde van onze Quick Scan voor jouw organisatie? Neem gerust contact met ons op.

Roeland van der Molen

Roeland van der Molen is data scientis & business intelligence consultant bij Leissner & Van der Molen. Hij heeft zich de afgelopen tien jaar ontwikkeld tot een allround number cruncher. Hij helpt klanten om meer grip te krijgen op hun fraudecijfers en van daaruit een effectieve strategie op te bouwen. ”Innoveren doe je vanuit de basis”.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

I agree to these terms.